Access Bars

Wat als je op een ontspannen manier je leven kunt veranderen?
Wat als je bewustzijn verhoogt terwijl je een zachte behandeling ontvangt?
Hoe zou het zijn om werkelijk te kunnen ‘ontvangen’?

Tijdens een Access Bars behandeling raak ik 32 punten op je hoofd aan en gaat de energie stromen. Elk van die punten is gekoppeld aan een bepaald thema (vb. lichaam, controle, geld, communicatie…) waar bepaalde overtuigingen aan vastzitten (vb. ik ben niet goed genoeg, dit is onbereikbaar voor mij,…).
Door een Bars behandeling worden die vastgezette overtuigingen losgekoppeld. Je kunt het vergelijken met de reset van een computer. Op een zachte en diepwerkende manier worden blokkades, trauma’s, angsten, spanningen, overtollige prikkels,….. vrijgemaakt. Je ‘delete’ je eigen harde schijf waardoor je tot rust, ruimte en lichtheid komt.

 

Bij welke problemen kan een Access Bars healing helpen?

  • angsten, onzekerheden
  • spanningen, stress
  • slapeloosheid, verstoorde nachtrust
  • piekeren
  • vermoeidheidsklachten
  • zelfvertrouwen, negatief of laag zelfbeeld
  • hooggevoeligheid
  • kinderen met ADD, ADHD, autisme,…

Kortom, alles wat jou beperkt om voluit te leven! 

Tijdens een Bars healing ligt je gekleed op een massagetafel. Ik raak zachtjes de verschillende punten op je hoofd aan. De healing duurt ongeveer een uur.

Wil je na de behandeling nog napraten over wat er leeft bij jou? Zijn er dingen waarop je vast loopt? Zie je door het bos de bomen niet meer? Dan kan een coachinggesprek jou helpen duidelijkheid te krijgen.

Op afspraak.
Prijs healing van 1 uur: 50 € per sessie.
Prijs healing + gesprek (1.5 uur): 75 € per sessie.

Een Access bars healing is ook geschikt voor kinderen en baby’s. Na een healing zijn kinderen rustiger, ze slapen beter in en door, ze studeren beter, ze hebben meer zelfvertrouwen. Ook voor kinderen met een vol hoofd die moeilijker tot rust komen, die huilbuien hebben, of angstig zijn, of bang zijn om te gaan slapen,…
Voor kinderen tot 12 jaar: 25 € per sessie (+/- 30 minuten).

 

Benieuwd wat anderen vonden van deze behandeling? Klik hier