Coaching

Herken je één van deze situaties?

  • Soms weet je het niet goed meer. Je zit vast in je eigen hoofd, en maakt altijd maar dezelfde cirkeltjes met je gedachten.
  • Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven, maar weet je niet goed wat? Alles lijkt een ‘moeten’ te zijn, er lijkt nog maar weinig ruimte voor jou en je verlangens. En wat zijn nu eigenlijk jouw eigen verlangens?
  • Misschien weet je juist wel heel goed wat je wilt, maar komt het er toch op één of andere manier maar niet van. Er zijn altijd andere dringender zaken die moeten gebeuren. Of je doet een stap om je droom te verwezenlijken, maar die mislukt en je begint weer te twijfelen aan jezelf.
  • Ben je recent door een rouwproces gegaan (scheiding, ziekte, verlies werk, iemand overleden,…) en ben je wat de pedalen kwijt? Ben je op zoek naar een nieuw evenwicht in een nieuwe relatie of werksituatie? Misschien heeft deze ervaring je serieus door elkaar geschud en zoek je weer vaste grond onder je voeten?

Dan kan een coachinggesprek je helpen om te kijken wat er nodig is voor jou om je leven weer de richting te geven die je zelf wilt!

 

Je kunt een afspraak maken voor een gesprek van een uur. Na een eerste kennismaking kijken we of we samen verder op pad kunnen gaan, en welke doelen en verwachtingen we hierbij kunnen realiseren.

Wil je liever eerst een energetische behandeling ontvangen om daarna verder te praten over wat er leeft bij jou? Door de energetische behandeling kom je al tot rust en kan één en ander al verwerkt worden. De behandeling duurt een uurtje, we praten achteraf nog een halfuur over de thema’s die voor jou belangrijk zijn.

 

Prijs voor coaching: 50 €/sessie van 1 uur
Prijs voor energetische behandeling + coaching: 75 €/sessie van 1,5 uur